50.000m2 aan nieuwe bedrijfsruimte

21/02/2024
Wat voelen we ons vereerd dat deze eerste nieuwsbrief van 2024 ook jou mag bereiken. 2024 is wel al even gestart, maar we houden er toch aan om jou te informeren met ons meest recente nieuws.

Nieuwsbrief Q1

2024 dient zich aan als een heel druk jaar. We lanceren, naast onze lopende projecten, ontwikkelingen in Hooglede (fase II), St-Baafs-Vijve, Boortmeerbeek, Eeklo, Bredene, Tielt en ons Last-Mile DC te Breda, Nederland. Hercull realiseert hiermee maar liefst een totale oppervlakte van 50.000 m² aan nieuwe ruimte om te ondernemen.

Mercurius - Marke

Op de Mercurius-site worden 4 bedrijfsgebouwen gerealiseerd, met in totaal 13 KMO-units. De bedrijfsunits variëren in grootte: van 176 m² tot 374 m². 3 van de 13 units worden gecombineerd met een woning/kantoor. 75% van de units zijn reeds verkocht. Interesse in dit project? Bekijk hier meer info en beelden. 

Mercurius

Hermes - Hooglede fase II

De tweede fase van het project Hermes bestaat uit 4 KMO-units van 150 m² tot 180 m², met bovenop een opdeelbare kantoorruimte van 650 m² met groendaken. Dit maakt Hermes de ideale uitvalsbasis voor de lokale ondernemer. Interesse? Lees er hier alles over. 

Zeus - Zwevegem

De oude houtzagerij in de Gauwelstraat in Zwevegem zal plaatsmaken voor het bruisend bedrijvenpark Zeus. Hercull bouwt 18 KMO units, met oppervlaktes van 150 m² tot 550 m², verspreid over 4 bedrijfsgebouwen. 
Bekijk hier het project. 

zwevegem kmo units

GEZOCHT: BEDRIJFSTERREINEN

Hercull is dagelijks op zoek naar industriële terreinen of bestaande gebouwen. In overleg en in volle transparantie bekijken we samen met de eigenaar de mogelijkheden voor herontwikkeling. 

Heb je een slapend stuk grond of gebouw dat klaar is om wakker geschud te worden?

In de kijker: St.-Baafs-Vijve

Het nieuwe bedrijventerrein "Saturnus" in St.-Baafs-Vijve zal een heel bereikbaar en onafhankelijk bedrijventerrein vormen. Op deze ambitieuze en bedrijvige site worden 23 kwalitatieve KMO-units gebouwd met oppervlaktes van 152 m² tot 279 m². 

Investeren in bedrijfsvastgoed? Natuurlijk!

Weinig discussie mogelijk, investeren in vastgoed in Vlaanderen is altijd een goed idee. Investeren in bedrijfsvastgoed, een nog beter idee. 

Vele kleine en middelgrote ondernemers zoeken een fysieke werkplek. De vraag is groot en blijvend, het aanbod op onze locaties klein. De KMO-units van Hercull zijn kwalitatief en duurzaam, zien er goed uit en zijn altijd strategisch gelegen. Kortrom, een waardevaste investering. 

Supporting Tristan all the way to Paris

Met Hercull sponsoren we intussen 2 jaar deze jonge, West-Vlaamse spetter Tristan Vandenbussche. Dit jaar kan een heel speciaal jaar worden voor roeier Tristan: een mogelijke kwalificatie voor de Olympische Spelen staat op het spel!

We wensen Tristan alvast veel succes met zijn roeiprestaties! #deuredoen