Richting een groene toekomst

28/08/2024

Bij Hercull kijken we altijd vooruit, en daarom zetten we nu een grote stap in de richting van een groenere toekomst: de elektrificatie van ons wagenpark. Dit is niet alleen een investering in de toekomst van ons bedrijf, maar ook in een duurzamere wereld.

Elektrische voertuigen spelen een cruciale rol in het terugdringen van onze ecologische voetafdruk. Door over te stappen op elektrische auto's, verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk en dragen we bij aan schonere lucht en een gezonder milieu. Dit is slechts één van de vele stappen die we zetten om onze bedrijfsvoering milieuvriendelijker te maken.

Laad supersnel bij onze superchargers in Kortrijk

Om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we op onze site in Kortrijk (Marke) supersnelle laadstations geïnstalleerd. Deze superchargers zorgen ervoor dat je je elektrische auto razendsnel kunt opladen, zodat je snel weer de weg op kunt.

En terwijl je auto oplaadt, ben je van harte welkom om eens binnen te springen in ons kantoor. Of je nu vragen hebt, een praatje wilt maken, of gewoon even wilt ontspannen, we staan klaar om je te verwelkomen.